MANIKYR

En lyxig känsla som måste upplevas. Naglar och nagelband på händerna vårdas av en terapeut, som sätter er och era händer i fokus. Behandlingen fortsätter med en energigivande handmassage. Naglarna lackas sedan efter era önskemål.

NAGELFÖRLÄNGNING

Snygga naglar står för professionalism. Vid första besöket bestämmer vi tillsammans material. Vi bygger med gelé, akryl eller glasfiber. Gott om tid för varje kund ger plats för spontana dekorationer och justeringar.

GELLACK

För er som vill ha ett permanent lack som sitter ca 2-3 veckor. En av fördelarna med gellack är att naglarna är helt torra när ni lämnar salongen, till skillnad från vanligt lack som kan ta oerhört lång tid för att få det helt torrt.

Vi sätter era naglar i fokus

 

Naglarna är numera en lika viktig del av en kvinnas utseende som håret. Era naglar hör i allt större utsträckning till den del av välbefinnande vi dagligen skämmer bort oss med.

Vi kan erbjuda er professionell nagelvård. Hos oss kan ni även bygga naglar med gelé, akryl eller glasfiber.

Vi lyssnar till era önskemål och gör era naglar som fungerar både i vardagen och till fest. Franska, naturella, helfärgade, glitter, dekorationer och mycket mer kan erbjudas. Långa eller korta, runda eller raka, det bestämmer ni.

Köpmangatan 5, 722 15 Västerås. Telefon 021-18 66 00 E- info@studiosavoy.se